“Tzaziki Knoflook Saus”
Deze frisse Griekse Knoflook Saus,
Past eigenlijk overal bij.
Vis, Vlees, Schaaldieren.
Groenten, Friet.
En ook zeer geschikt voor de BBQ…
Griekse Yoghurt.
Mayonaise.
Curry.
Dille.
Sjalotje.
Verse Knoflook.
Peper&Zout.
Bereiding:
We doen de Yoghurt in een schaal.
We doen een Beetje Mayonaise er bij.
En een beetje Curry.
Dille er in. En Zout en Peper er bij.
Een Sjalotje snijden we zeer fijn.
En doen die er ook bij.
De Knoflook teentjes pellen we.
(drie a Vier grote)
En doen die met de Knoflookpers ook er bij in de Schaal.
Dit Mengsel gaan we goed doorroeren.
Dat het allemaal goed door elkaar is geroerd.
Dit leggen we in de Koelkast.
Laten het lekker intrekken.
Het beste is een Nacht er over heen te laten gaan…
In de Koelkast is het ongeveer,
drie dagen houdbaar…