Klik hier om een tekst te typen.

“Knoflook-Olie-Garnalen”

 

Dit recept is zeer goed, wanneer je niet veel tijd hebt.

Om een Luxe Etentje te bereiden.

De bedoeling is de Garnalen,

Door de Knoflookolie zijn doordrenkt.

 

Hele Gamba Garnalen.

Bol Knoflookteentjes.

Citroen.

Kerrie&Nootmuskaat.

Rozemarijn.

Ketjap.

Peper&Zout.

Olijfolie.

 

Bereiding:

 

We snijden de Teentjes Knoflook zeer fijn.

Pakken een grote Ovenschaal.

Doen daar een flinke paar scheuten Olijfolie in met

De Fijne Knoflook en Rozemarijn,

Ketjap.

Peper en Zout doen we er ook bij.

En Kerrie en Nootmuskaat.

 

Dan doen we de Hele Gamba Garnalen er bij.

En gaan alles lekker door elkaar heen mengen.

We snijden de Citroen en knijpen  het Sap er op uit.

Dan doen we er Water bij.

Zoveel dat de Garnalen niet onder staan.

 

De hele gevulde schaal leg je 24-uur in de Koelkast.

Daarna ongeveer 45 minuten in de oven op 170 graden.

Voor je het serveert 3 uur,

even laten afkoelen,

En op kamertemperatuur op Tafel.

Met Brood en Sla.

(het Brood Doop je in de Knoflookolie)

 

Echt een aanrader!!! Eet smakelijk…