Art-Koken-met Panne
Art-Koken-met Panne
Home
Welkom...
Tips.
Voorwoord van Chef-koks
Boodschappen en Visie en Zo
Gekweekte Tarbot van Prodemar. Beter voor de natuur...de natuur...
Workshop kaas maken. De Kaasserie.
Kookboek "Amsterdam aan Tafel".
Contact.
VOOR Bij De BORREL.
Borrel nootjes.
Chips.
Gefituurde Baka Bana Balletjes
Aprese Friet
Japanse gefrituurde garnalen kopen
Jalapeno Peper met Honig en Kaas. Uit de oven.
Gebakken Runder Nieren met Spek.
Brandnetel-Kroketten
Brandnetel loempia's.
Boerenkool-Kroketten
SAUSEN RECEPTEN.
Sambal
Aioli saus.
Frisse sla saus
Tzaziki Saus. Frisse Griekse Knoflook Saus.
Indonesische Pinda Saus
SOEP RECEPTEN
Hollandse boeren snert
Mitori. (Bananen Soep)
Vegetarische Pinda Soep.
Javaanse Pinda Soep
Kreeften Room Soep
RECEPTEN SCHAAL DIEREN.
Gumbo Gevulde Crab
Krab Pastei Spiesjes
Octopus uit de Wok
Knoflook Garnalen
Kam Schelpen.
Wijngaard Slakken.
Woestijn Garnalen.
Gebakken Woestijnwormen
RECEPTEN VIS GERECHTEN.
Karper uit de Oven
Gerookte Karper
Snoekbaars gestoomd met Thee
Gezouten Schar vis uit de oven.
Kabeljauw spek spiesjes.
Gerookte Poon.
Frise Tonijn Warp
Ierse-Zalm
Roggenvleugel met Olijfen
Zonnevis uit de Oven.
Gerookte Pieterman Vis
Vis-Masala.
Thaise vis rolletjes met Aprese.
VLEES RECEPTEN.
Herten vlees uit de tajine.
Eend uit de tajine.
Sudder vlees uit de tajine.
Drie soorten Varkens vlees op ze Hindoestaans
Limburgs Zuurvlees.
Kwartel eitjes met asperges uit de oven.
Indonesische Stoofvlees uit de Wok.
Eigengemaakten Runder Rollade
Kip Toscane
Kip-Masala
Kip Pastei Spiesjes.
Kip Kebab.
Konijn op ze Limburgs.
Konijn op zijn Vlaams
Kikkerbillen op zijn Thais
Parelhoen
VEGETARISCHE en GROENTEN.
Vega-Pasta-Oven-Schotel
Avocado met ei uit de oven.
Vega Burger.
Verse Vlaamse Friet
Bloemkool uit de Oven
Gebakken Kommer
Courgette uit de oven.
Kruidige aardappelen uit de oven.
Ijsjes enzo
Peper sambal ijs.
Brandnetel ijs
WILDPLUKKEN met Koken met Panne.
Brandnetel
Gebakken eitjes met paardenbloem bladeren.
Gebakken spiegel eitjes met penning kruid.
Boerenwormkruid pannenkoeken.
Europese berenklauw uit de wok.
Paardenbloem soep.
Gepaneerde margriet bloemen.
Daslook pesto.
Chinezen Omelet met Teunisbloemen en Daslook.
"Koken met Panne"
Dit zijn basis saus recepten.
Het voordeel is als je het zelf maakt,
Dat je weet wat er in zit...