“Bloemkool uit de Oven”
Het voordeel van Bloemkool uit de Oven.
Is dat alle Vitamine en Voeding er in blijven.
1 Bloemkool.
En een (eigengemaakte)Saus om in te wrijven.
Peper&Zout.
Bereiding:
We snijden de steel en het groen van de Bloemkool.
We houden hem heel.
We smeren en wrijven de (Eigengemaakte)
Saus er goed over de hele Bloemkool in.
Op de Foto heb ik het met Curry gedaan.
Zout en Peper er overheen.
Dan pakken we een ovenschaal
Met een Rooster er boven op.
Doen er een beetje Water er in.
De Rooster er Boven.
Met de Bloemkool er op.
We doen de Heteluchtoven op 170 graden.
En ongeveer 30 minuten laten we het in de Oven garen.
De Saus die je gebruikt bepaald de smaak van de Bloemkool,
Het mag een beetje Bruin donker zijn.
Als de Bloemkool uit de Oven komt.
Zal zeker smaken… Eet smakelijk!!!