Chinezen Omelet  met Teunisbloemen en Daslook. 

Teunisbloemen zijn zeer goed te verwerken in Ei gerechten. Het geeft er een lichte zoete smaak aan.

 

Teunisbloemen. Ongeveer 8 a 10.

Daslook gedroogd. Of knoflook. 

4 eitjes. 

Mosterd. 

Kruiden die jij lekker vind.

Peper&Zout. 

Olijfolie of boter.

 

Bereidingen: 

We doen olie of boter in de koekenpan. Doen er de Daslook en de gesneden Teunisbloemen er in. Breken de eitjes in een Kom. Doen Mosterd en Kruiden met Peper&Zout er bij en kloppen dit even goed. Doen dit mengsel in de koekenpan er bij. Deksel er op. Als het gaat prutten.  Deksel  er af. Draaien de Omelet met een spatel om. 

Daarna legen we het op een bord om het te laten afkoelen. 

Eetsmakenlijk en proost.